Παραγγελίες: 6948100274, 210 7229428, info@snus-bar.gr
30
693.80 

Καλάθι

Ποσότητα 50.00 
Ποσότητα 30.00 
Ποσότητα 80.00 
30
693.80 

Καλάθι

Ποσότητα 50.00 
Ποσότητα 30.00 
Ποσότητα 80.00 

Τελευταία και όσο οι εναλλακτικές προτάσεις καπνίσματος αυξάνουν, τίθεται το ερώτημα αν κάποια από τις εναλλακτικές μορφές καπνίσματος είναι καλύτερη της άλλης.

Στην περίπτωση μας η σύγκριση γίνεται μεταξύ δυο προτάσεων που δεν έχουν ίχνος καπνού και έτσι θα έλεγα κάποιος ότι μοιάζουν.

Παρ’ ‘όλα αυτά υπάρχουν βασικές διαφορές μεταξύ τους και μάλιστα η σύγκριση γέρνει υπέρ των σακιδίων νικοτίνης.

Μερικοί λόγοι γι αυτό είναι οι εξής :

Διακριτικότητα. Το σακίδιο εξαφανίζεται κάτω από το άνω χείλος και ουδείς γνωρίζει ότι μπορεί εσείς να λαμβάνετε την νικοτίνη που έχετε ανάγκη χωρίς να χρησιμοποιείται τα χέρια σας, όπως συμβαίνει με το κλασικό κάπνισμα ή και το άτμισμα.

Χρήση κάθε στιγμή σε οποιοδήποτε μέρος και αν είστε. Το γεγονός πως τα σακίδια νικοτίνης είναι ο πλέον καθαρός τρόπος λήψης της νικοτίνης, επιτρέπει στους χρήστες την χρήση τους οπουδήποτε, οποτεδήποτε χωρίς να προκαλούν λεκέδες, δυσοσμία, ή να ενοχλούν τους γύρω τους, όπως ισως να συμβαίνει με τον ατμό.

Τα σακίδια νικοτίνης δεν υπόκεινται σε περιορισμούς, ώστε να πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε ειδικούς χώρους, όπως αυτοί των καπνιστών. Γι αυτό και ο χρήστης έχει την δυνατότητα, είτε είναι στο αεροπλάνο, είτε στο δρόμο να έχει ένα σακίδιο κάτω από το άνω χείλος.

Όσοι ατμίζουν έχουν ένα βασικό πρόβλημα που κάποιες φορές είναι αρκετά ενοχλητικό και αυτό είναι η ξηροστομία που προκαλούν τα υγρά και έτσι συχνά πυκνά χρειάζεται να καταναλώνεται νερό, ενώ ατμίζετε. Με τα σακίδια νικοτίνης τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει και σίγουρα η απόλαυση παραμένει σε υψηλό επίπεδο, ακόμη και αν μασήσετε κάτι για να φάτε. Πάντα με την δέουσα προσοχή ώστε μαζί με αυτό να μην καταπιείτε και το σακίδιο.

30
693.80 

Καλάθι

Ποσότητα 50.00 
Ποσότητα 30.00 
Ποσότητα 80.00 
Μετάβαση στο περιεχόμενο