Παραγγελίες: 6948100274, 210 7229428, info@snus-bar.gr

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Πίσω στο Κατάστημα

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Πίσω στο Κατάστημα

FAQ Ερωτηματολόγιο

Συχνές Ερωτήσεις για τα Nicotine Pouches

Τι είναι το Snus – Bar;

Είναι ένα «Bar» διαφορετικό από όσα έχετε γνωρίσει. Στόχος μας να προσφέρουμε την μεγαλύτερη ποικιλία αρωμάτων και εντάσεων, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, την αμεσότητα στην εξυπηρέτηση, την διαθεσιμότητα, αλλά και την όρεξη να βελτιωνόμαστε συνέχεια. Επιλέξαμε με τα πλέον αυστηρά κριτήρια, προϊόντα που προσφέρουν λήψη της νικοτίνης που έχετε ανάγκη, με τρόπο, διακριτικό, βολικό, κοινωνικά αποδεκτό και κυρίως καθαρό, αλλά και λιγότερο επιβλαβή για την υγεία σας σε σχέση με το κλασικό τσιγάρο.
Εσείς δεν έχετε παρά να κάτσετε, να επιλέξετε, να απολαύσετε και να μας επισκεφθείτε ξανά και ξανά!

Τι είναι τα φακελάκια νικοτίνης;

Τα φακελάκια νικοτίνης είναι μικρές, λευκές θήκες τις οποίες απλώς βάζετε κάτω από τα χείλη (μεταξύ άνω χείλους και ούλων) σας αντί να βγείτε έξω για να καπνίσετε ή ατμίσετε, επί παραδείγματι. Το προϊόν στερείται 100% τον καπνό.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τα σακουλάκια νικοτίνης;

Τα φακελάκια νικοτίνης χρησιμοποιούνται με τον ίδιο ακριβώς τρόπος όπως συμβαίνει και με το snus (το snus, ή Σουηδικό Snus περιέχει καπνό) απλά ανοίγετε το κουτί, παίρνετε ένα
στο χέρι και το βάζετε κάτω από το άνω χείλος σας και η νικοτίνη θα απορροφηθεί από τα ούλα σας. Η δράση της ξεκινάει μόλις ο σίελος αγγίξει το φακελάκια.

Ποιο είναι το περιεχόμενο των φακέλων νικοτίνης;

Τα προϊόντα μας περιέχουν κρυσταλλωμένη σε άλας νικοτίνη, νερό, αρώματα, ρυθμιστές pH, σταθεροποιητή, γλυκαντικό. Εκτός από τη νικοτίνη, τα συστατικά μας χρησιμοποιούνται ευρέως σε προϊόντα διατροφής.

Μπορώ να το μασήσω;

Όχι, τα προϊόντα μας προορίζονται για χρήση τοποθετώντας τη θήκη κάτω από το άνω χείλος. Το μάσημα ή το πιπίλισμα των σακιδίων νικοτίνης, απλώς εμποδίζει την σωστή δράση της νικοτίνης.

Πόσο διαρκεί;

Τα αποτελέσματα των σακιδίων νικοτίνης που επιλέξαμε για εσάς, διαρκούν περίπου έως και μία ώρα. Ωστόσο, στους περισσότερους χρήστες αρέσει να το απολαμβάνουν για περίπου 10 έως 45 λεπτά.

Είναι Vegan;

Ναί. Όλα τα προϊόντα μας αποτελούνται από τρία κυρίως συστατικά: βάση φυτικών ινών vegan, νικοτίνη και άρωμα. Μπορείτε με καθαρή την συνείδηση λοιπόν να απολαύσετε τα προϊόντα μας.

Γιατί νιώθω μια αίσθηση καψίματος;

Οι χρήστες για πρώτη φορά μπορεί να εμφανίσουν ένα ελαφρύ έγκαυμα κάτω από το χείλος το οποίο θα μειωθεί σταδιακά καθώς η στοματική κοιλότητα και ο οργανισμός προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα. Μερικές γεύσεις, όπως το λεμόνι και η μέντα μπορούν να εντείνουν αυτό το συναίσθημα. Ένας τρόπος για να μειώσετε το έγκαυμα είναι είτε να αλλάξετε θέση στο σακίδιο νικοτίνης τοποθετώντας το πιο κεντρικά ή ακόμη και στην απέναντι πλευρά των ούλων. Μπορείτε επίσης να πιείτε ένα ποτήρι νερό ή να φτύσετε το υπερβολικό σάλιο.

Πόσο συχνά μπορώ να το χρησιμοποιώ;

Η χρήση είναι στοιχείο υποκειμενικό και σίγουρα ορίζεται από την ανάγκη λήψης νικοτίνης και γι αυτό παρατηρούμε πως υπάρχουν και χρήστες που καταναλώνουν από 3 έως και 5 συσκευασίες την εβδομάδα. Πέραν όμως της ανάγκης για νικοτίνη, ποιο έντονη σε πρώην καπνιστές, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που ορίζουν την κατανάλωση, όπως το προσωπικό γούστο στις γεύσεις και την ένταση που ικανοποιεί. Η αλήθεια είναι πως μιλάμε για καθαρά μια προσωπική υπόθεση για το τι είναι σωστό και τι όχι.

Πώς να διατηρήσω το προϊόν φρέσκο;

Η θερμοκρασία δωματίου λειτουργεί τέλεια. Μόλις ανοίξετε το κουτί όμως, είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσετε εντός 5 ημερών, διαφορετικά το προϊόν αρχίζει να χάνει τη γεύση και την επίδραση της νικοτίνης.

Τι θα συμβεί αν καταπιώ το σακίδιο νικοτίνης;

Τα σακίδια νικοτίνης δεν είναι φτιαγμένα για πέψη, αλλά αν καταπιείτε κατά λάθος το σακίδιο, τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας, είναι κυρίως φυσικά και δεν θα πρέπει να πανικοβληθείτε. Αν όμως αισθάνεστε αδιαθεσία η οποία διαρκεί, μάλλον θα πρέπει να το ελέγξετε.

Μπορώ να το χρησιμοποιήσω στη δουλειά;

Φυσικά! Όλα τα σακίδια νικοτίνης μας είναι μικρά, διακριτικά και χωρίς καπνό ή να προκαλούν καπνό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε – και οποιαδήποτε ώρα νιώσετε την ανάγκη για νικοτίνη. Χωρίς ενοχές λοιπόν από το σπίτι μέχρι το αεροπλάνο, με ή χωρίς παρουσία κόσμου και πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον, μιας και δεν λερώνουν.

Είναι το ίδιο με το Σουηδικό Snus;

Τα προϊόντα μας έρχονται σε ένα σακίδιο και περιέχουν νικοτίνη που τοποθετείτε κάτω από το άνω χείλος σας, επομένως, από πολλές απόψεις μοιάζουν με το Σουηδικό snus.
Ωστόσο, τα προϊόντα μας δεν περιέχουν καπνό. Αυτή η μικρή, αλλά πολύ σημαντική διαφορά, σημαίνει ότι τα σακίδια μας είναι φρέσκα και λιγότερο επιβλαβείς για την υγεία σας.

Τι σημαίνει mini dry;

Το Mini dry είναι μια μικρότερη μερίδα φακέλων νικοτίνης που επιτρέπει μια πιο διακριτική εμφάνιση. Οι ξηρές θήκες είναι επίσης λιγότερο ρευστές από τις κανονικές υγρές εκδόσεις.

Για ποιον προτείνονται τα προϊόντα σας;

Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για ψυχαγωγική χρήση και μόνο για ενήλικες. Οι περισσότεροι από τους χρήστες μας είναι ενήλικες που θέλουν να λάβουν την νικοτίνη που έχουν ανάγκη με έναν διαφορετικό τρόπο από το κλασικό τσιγάρο ή το άτμισμα. Δεν τα προτείνουμε ως μέθοδο διακοπής του τσιγάρου, οφείλουμε όμως να σημειώσουμε ότι είναι προϊόντα που δεν έχουν καπνό, δεν παράγουν καπνό, είναι καθαρά, δεν λερώνουν, δεν προκαλούν κιτρινίλα στα δόντια ή δυσοσμία της στοματικής κοιλότητας και η μέχρι σήμερα βραχεία χρήση τους δεν τα κατατάσσει σε αυτά τα προϊόντα που ευθύνονται για διάφορες μορφές καρκίνου. Σίγουρα το γεγονός ότι φέρουν νικοτίνη μια εθιστική ουσία, πρέπει να μας κάνει όλους προσεχτικούς στην χρήση.

Που βρίσκω τα προϊόντα σας;

Τα προϊόντα μας μέσω του δικτυακού μας τόπου (snus-bar.gr), ταξιδεύουν καθημερινά σε κάθε γωνία της Ελλάδας. Για τηλεφωνικές παραγγελίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.722.9428 και θα φροντίσουμε άμεσα για την εξυπηρέτηση σας. Παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 15:00 μ.μ. φεύγουν την ίδια μέρα και μετά από αυτή την ώρα, την επομένη το πρωϊ. Για την Αθήνα παραδίδουμε από τις 08:00 π.μ. μέχρι τις 24:00 μ.μ μέσα σε μια ώρα από την στιγμή που κάνατε την παραγγελία.

Πως μπορώ να αγοράσω από εσάς;

Η εταιρεία μας σας δίνει την δυνατότητα αγοράς των προϊόντων μας , μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Snus-Bar.gr τηλεφωνικά στο 210.722.9428. Αλλά και επισκεπτόμενοι το φυσικό μας κατάστημα επί της Ζηνοδότου 5 στο Παγκράτι της Αθήνας!

Πως πληρώνω την αγορά μου;

Όλες οι αγορές σας μπορούν να ολοκληρωθούν με πληρωμή μετρητών κατά την διάρκεια παραλαβής από το κατάστημα, ή την εταιρεία ταχυμεταφορών (υπηρεσία αντικαταβολής), με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό όπως αυτός αναγράφεται στο σχετικό εδάφιο, με μεταφορά χρημάτων διατραπεζικά μέσω IBAN όπως επίσης αυτό αναγράφεται στο σχετικό εδάφιο και τέλος με Viva Wallet.

Υπάρχει ένα πρόβλημα με το προϊόν που παρήγγειλα τι κάνω;

Όλα μας τα προϊόντα είναι φρέσκα και με ημερομηνία λήξης που θα βρείτε στο πίσω μέρος των συσκευασιών κάθε εταιρείας. Στην περίπτωση που παραλάβετε ανοιχτή συσκευασία, αλλοιωμένη συσκευασία ή συσκευασία με ημερομηνία λήξης κάτω από 30 μέρες παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε άμεσα και βέβαια ακολουθήσετε την πολιτική επιστροφής προϊόντων.

Μπορώ να προτείνω γεύση ή μάρκα;

Αρχή μας, είναι να είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους συνανθρώπους μας, όλους εκείνους στους οποίους οφείλουμε την επιχειρηματική μας ύπαρξη και ένα κομβικό στοιχείο που μας οδηγεί στην συνοδοιπορία αυτή, είναι να δεχόμαστε προτάσεις για οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει την συνολική εμπειρία σας. Δεδομένο είναι ότι θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες σας, άπαξ και το προτεινόμενο προϊόν επί παραδείγματι, υπηρετεί τις αρχές και αξίες που έχουμε ορίσει για την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος μας.

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Πίσω στο Κατάστημα
Μετάβαση στο περιεχόμενο