Παραγγελίες: 6948100274, 210 7229428, info@snus-bar.gr

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Πίσω στο Κατάστημα

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Πίσω στο Κατάστημα

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή) ή παραλαβή από το κατάστημα μας :
Κατά την διάρκεια που την παραγγελία σας διεκπεραιώνει συνεργάτης της ACS, μπορείτε να πληρώσετε απ’ ευθείας σε εκείνον με μετρητά. Η Υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη για όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Αν έχετε την δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας, τότε μπορείτε να πληρώσετε εντός αυτού στο ταμείο και να κατόπιν να παραλάβετε κανονικά.
 
Πληρωμή μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.snus-bar.gr σύντομα θα δέχεται πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard,
Maestro, Diners και Discover καθώς και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού  Viva Wallet..

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (διασύνδεση (με redirect) στο ασφαλές
περιβάλλον πληρωμών της ALPHA BANK).

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Για χρήση κάρτας ισχύει το ίδιο και στο κατάστημα εις ότι αφορά το πότε θα είναι διαθέσιμη ως πολιτική του καταστήματος και εξυπηρέτηση δική σας.  

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (ή μεταφορά μέσω e-banking):
Έχετε την δυνατότητα, είτε με τραπεζική κατάθεση, είτε με μεταφορά χρημάτων μέσω IBAN να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην κατάθεση ως αιτιολογία δηλώστε το όνομά σας. 
ALPHA BANK:
AΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 
IBAN:
 
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
AΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
IBAN:
 
ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK:
AΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0008.36.0201538974
IBAN: GR9802600080000360201538974

ΤΡΑΠΕΖΑ PIRAEUS:
AΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
IBAN:

Παραγγελίες που έχουν γίνει και στον τρόπο πληρωμής έχει επιλεγεί η τραπεζική κατάθεση ή η μεταφορά χρημάτων διατραπεζικά, διαγράφονται εντός 5 ημερών από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας, αν εντός αυτού του χρονικού περιθωρίου που δίνουμε δεν γίνει η κατάθεση.
 
Αποστολές στον υπόλοιπο κόσμο :
Για αποστολές εκτός της Ελληνικής επικράτειας και επειδή ο όγκος έχει την δική του πολύ σημαντική θέση στην διαμόρφωση του τελικού κόστους παρακαλούμε όπως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210.7222.9428

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Πίσω στο Κατάστημα
Μετάβαση στο περιεχόμενο