Παραγγελίες: 6948100274, 210 7229428, info@snus-bar.gr

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Πίσω στο Κατάστημα

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Πίσω στο Κατάστημα

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το www.snus-bar.gr  μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS.
Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται είτε ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας μας, είτε τηλεφωνικώς, από Δευτέρα έως Παρασκευή -εκτός αργιών- μέχρι τις 15:00 μ.μ., αποστέλλονται την ίδια ημέρα.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή -εκτός αργιών- μετά τις 15:00 μ.μ., αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα (η οποία
χαρακτηρίζεται εναρκτήρια για τον χρόνο παράδοσης).

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αλλά και των αργιών, αποστέλλονται την πρώτη εργάσιμη ημέρα (η οποία χαρακτηρίζεται εναρκτήρια για τον χρόνο παράδοσης).
Με την ολοκλήρωση της παραγγελία σας, λαμβάνετε e-mail επιβεβαίωσης πως την λάβαμε.

Επιστροφές
Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίωτα και χωρίς οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση όπως για παράδειγμα τον λόγο επιστροφής, εντός
προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή εξ αρχής της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση όλων των προϊόντων που παραλαμβάνετε, έτσι ώστε να διαπιστώσετε τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, παρακαλούμε όπως αποστείλετε σχετικό e-mail στο info@snus-bar.gr.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων που παραλάβατε και αν τηρηθούν όλα τα άνωθεν, τότε η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Τέλος θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος.

Έξοδα Αποστολής
Το κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα ανέρχεται σε 3.00€

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή με αντικαταβολή για Παραγγελίες
Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε τα φακελάκια νικοτίνης χωρίς το κόστος των

μεταφορικών, βάζοντας στο «Καλάθι Αγορών» προϊόντα αξίας 50.00€ και άνω, με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής.

Στις περιπτώσεις που το ογκομετρικό βάρος μιας αποστολής είναι μεγαλύτερο από
το πραγματικό βάρος η χρέωση της αποστολής γίνεται βάσει του ογκομετρικού βάρους.

Υπηρεσία Αυθημερόν Παράδοσης
Η εταιρεία μας, μέρος και αυτή μιας κοινωνίας της ταχύτητας, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί και την βιώνουμε, διαπίστωσε από τις αρχές λειτουργίας της το 2004 πως η υπηρεσία Fast Delivery, είναι η απάντηση στο δεν έχω χρόνο για αγορές, ή το χρειάζομαι τώρα.

Έτσι λοιπόν για όλους εσάς που είστε στην Αθήνα ή όμορους Δήμους αυτής, έχουμε την δυνατότητα άμεσης αποστολής της παραγγελίας σας και συγκεκριμένα μέσα σε μια ώρα από την στιγμή που κάνετε χρήση αυτής της Υπηρεσίας που σχεδιάστηκε ειδικά για εσάς.

Η Υπηρεσία αυτή λειτουργεί με το ίδιο κόστος (7.00€ ) και το Σαββατοκύριακο μεταξύ 09:00 π.μ. και 16:00 μ.μ.

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Πίσω στο Κατάστημα
Μετάβαση στο περιεχόμενο