Παραγγελίες: 6948100274, 210 7229428, info@snus-bar.gr

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Πίσω στο Κατάστημα

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Πίσω στο Κατάστημα

Σχετικά με εμάς

To ηλεκτρονικό κατάστημα www.snus-bar.gr , είναι μέλος της οικογένειας DIA FAMILY Ε.Ε. και δημιουργήθηκε ώστε να προσφέρει εξειδικευμένεςπροτάσεις και λύσεις στους έχοντες και μη την ανάγκη λήψης νικοτίνης.

Από το 2004 που ξεκινήσαμε την πορεία μας ως ηλεκτρονικό κατάστημα και αργότερα το 2007 που ανοίξαμε το πρώτο μας φυσικό κατάστημα, είχαμε και έχουμε έναν στόχο, να προσφέρουμε
καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σε όλους εσάς που αγαπάτε τον καπνό ή την νικοτίνη.

Σήμερα με το www.snus-bar , σας προτείνουμε έναν νέο κόσμο, χωρίς καπνό, χωρίς μυρωδιές, χωρίς τις δυσάρεστες συνέπειες του.
Ο Κόσμος αυτός ανήκει στην Νέα Γενιά, στην γενιά που επιθυμεί να καλύψει τις ανάγκες της σε νικοτίνη, με τον πλέον ποιοτικό, καθαρό, διακριτικό και φυτικό τρόπο.
Στο δικό μας ή καλύτερα δικό σας “Bar”, σερβίρουμε γεύσεις και εντάσεις για κάθε θέλω και όλα αυτά σε μια πολύ μικρή συσκευασία όπως αυτό το μικρό ολόλευκο φακελάκι (μόλις 10mm) γιατί δεν περιλαμβάνει καπνό, αλλά νερό, άρωμα, φυτικές ίνες και ρυθμιστές pH.

Η κάθε μερίδα νικοτίνης (Nicotine Pouches), προσφέρει απόλαυση και βέβαια νικοτίνη από 1 έως και 30 λεπτά, ανάλογα τις ανάγκες σας. Εδώ να σημειώσουμε πως μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, καπνιστές, ατμιστές ή και μη καπνιστές. Κατόπιν της χρήσης (τοποθετείται στα ούλα δεν μασιέται, δεν καταπίνεται) πετιέται.

Για να είναι ολοκληρωμένη η εμπειρία σας κοντά μας, σας δίνουμε την δυνατότητα άμεσης παραλαβής της παραγγελίας σας αν είστε Αθήνα, ή αποστολή αυτής την ίδια μέρα, αν γίνει η
παραγγελία μέχρι τις 15:00 μ.μ. και την επόμενη αν γίνει μετά τις 15:00 μ.μ. Αν είστε Αθήνα με χαρά σας περιμένουμε στο κατάστημα μας ΖΗΝΟΔΟΤΟΥ 5 – Παγκράτι (08:00 –
20:00) και δοκιμάζοντας να βρούμε μαζί την ένταση και την γεύση που σας ταιριάζει.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία nicotine pouches, κάποιες εταιρείες κατά αποκλειστικότητα και κάποιες άλλες για πρώτη φορά παρουσιάζονται στην Ελλάδα.
Φεύγοντας ο οικοδεσπότης θα έχει πάντα για εσάς ένα κουτί σε ειδική τιμή προσφοράς μερικών εκ των ιδιαίτερων γεύσεων, να σας συντροφεύουν μέχρι την επόμενη επίσκεψη σας.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην επόμενη γενιά της απόλαυσης!
Με Εκτίμηση
Η Ομάδα της DIA FAMILY
Δωροθέα, Ιουλία, Αριάδνη

DIA FAMILY Ε.Ε.
Γ.Ε.ΜΗ.: 161741301000 / Α.Φ.Μ.: 801699850
ΖΗΝΟΔΟΤΟΥ 5 – ΠΑΓΚΡΑΤΙ Δ.Ο.Υ.: Α ΑΘΗΝΩΝ

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Πίσω στο Κατάστημα
Μετάβαση στο περιεχόμενο