Παραγγελίες: 6948100274, 210 7229428, info@snus-bar.gr

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Πίσω στο Κατάστημα

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Πίσω στο Κατάστημα

Πολιτική Ακύρωσης – Επιστροφές

Ακύρωση – Επιστροφές

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίωτα και χωρίς οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση όπως για παράδειγμα τον λόγο επιστροφής, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων καθώς και η συμπλήρωση του ειδικού εντύπου που θα βρείτε ΕΔΩ*.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή εξ αρχής της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση όλων των προϊόντων που παραλαμβάνετε, έτσι ώστε να διαπιστώσετε τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, παρακαλούμε όπως αποστείλετε σχετικό e-mail στο info@snus-bar.gr.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων που παραλάβατε και αν τηρηθούν όλα τα άνωθεν, τότε η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Τέλος θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος.

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Πίσω στο Κατάστημα
Μετάβαση στο περιεχόμενο