Παραγγελίες: 6948100274, 210 7229428, info@snus-bar.gr
1
5.00 

Καλάθι

1
5.00 

Καλάθι

Τι είναι τα nicotine pouches;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ NICOTINE POUCHES;
Αυτά τα καινοτόμα μικρά ολόλευκα φακελάκια νικοτίνης, μιμούνται το Σουηδικό Snus, μόνο που προσφέρουν νικοτίνη χωρίς την ύπαρξη ούτε ίχνος καπνού.
Είναι η εναλλακτική λύση λήψης νικοτίνης όσων δεν επιθυμούν να λαμβάνουν άλλο προϊόν με βάση τον καπνό και ότι δυσάρεστο τον συνοδεύει.
Η μετάβαση σε αυτά τα φακελάκια ή η έναρξη χρήσης από κάποιον για πρώτη φορά, δίνει την δυνατότητα κάλυψης των αναγκών σε νικοτίνη, χωρίς να χρειάζεται το κάπνισμα, άτμισμα ή μάσημα καπνού, ούτε η αποδοχή, κιτρινισμένων δαχτύλων, χαλασμένων δοντιών, δυσοσμίας στοματικής κοιλότητας κ.ο.κ.

Ποια είναι όμως τα συστατικά κάθε φακέλου νικοτίνης;
Πρώτα από όλα περιέχει σε μορφή άλας κρυσταλλωμένη νικοτίνη, που προέρχεται από ειδική επεξεργασία του φυτού Nicotiana Tabacum και δεν έχει ίχνος καπνού.
Αρωματικές ύλες που είναι υπεύθυνες για την μεγάλη παλέτα γεύσεων που προσφέρουν τα σακίδια νικοτίνης , προκαλώντας τις αισθήσεις των χρηστών. Η μέντα είναι αυτή που κρατάει την πρωτοκαθεδρία και ακολουθούν γεύσεις λουλουδιών, βοτάνων, φρούτων ή συνδυασμός αυτών.
Φυτικές ίνες που γεμίζουν το σακίδιο ώστε να αποκτήσει μια ευχάριστη υφή και να τοποθετείται ευχάριστα στο στόμα.
Ρυθμιστές PH. Είναι χρήσιμοι για την ρύθμιση του pH αφού η οξύτητα ή η αλκαλικότητα επιδρούν στην ένταση της νικοτίνης. Η απορρόφηση της νικοτίνης είναι ευαίσθητη στο pH, οπότε επιβάλλεται ο έλεγχος της για να ρυθμιστεί η ένταση νικοτίνης.

Ποιος ο μηχανισμός λειτουργίας ενός σακιδίου νικοτίνης όμως;
Τα σακίδια νικοτίνης έχουν σχεδιαστεί για διακριτική στοματική χρήση, γι αυτό και το μέγεθος τους μικρό. Με το που τοποθετηθεί ένα σακίδιο νικοτίνης μεταξύ άνω χείλους και ούλων δημιουργείται σιελόρροια και έτσι ενεργοποιείται η νικοτίνη που με την σειρά της απελευθερώνεται μαζί με την γεύση που την συνοδεύει (μέντα, φρούτα, βότανα κλπ). Εδώ να σημειώσουμε πως η νικοτίνη διοχετεύεται μέσω των ιστών στον οργανισμό και κάπως έτσι προκαλείται και το γνωστό μυρμήγκιασμα.
Ο χρόνος χρήσης ενός σακιδίου νικοτίνης και μόνο ενός κάθε φορά δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος από 30 με 45 λεπτά της ώρας, ανάλογα και των οδηγιών που συνοδεύουν την μάρκα που έχετε επιλέξει.
Όταν νιώσετε πως είστε γεμάτοι από νικοτίνη, τότε βγάζετε το σακίδιο από το στόμα και το βάζετε στην ειδική θήκη της συσκευασίας που αγοράσατε.

Χρήσιμα tips για την κατανάλωση σακιδίων νικοτίνης :

  1. Μπορώ να ξαναχρησιμοποιήσω το σακίδιο νικοτίνης; Όχι είναι εντελώς ανθυγιεινό.
  2. Μπορώ να χρησιμοποιήσω ληγμένο σακίδιο νικοτίνης; Ναι αλλά θα έχει μειωμένη απόδοση και ίσως να είναι εντελώς στεγνό και ξηρό.
  3. Μπορώ να βάλω το σακίδιο νικοτίνης κάτω από την γλώσσα; Όχι και δεν πρέπει.
  4. Αν καταπιώ ένα σακίδιο νικοτίνης τι κάνω; Τα σακίδια νικοτίνης χρησιμοποιούν πρώτες ύλες από το χώρο των τροφίμων, οπότε αν καταπιείτε ένα σακίδιο, το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσετε ναυτία και καούρα στο στομάχι.
  5. Στην περίπτωση που η ενόχληση συνεχίζεται και γίνεται δυσάρεστη πρέπει να επικοινωνήσετε με τον ιατρό σας.
  6. Τέλος η χρήση αυτών των ολόλευκων σακιδίων νικοτίνης σας απομακρύνει από τον καπνό και όσα προκαλεί η χρήση του. Για παράδειγμα δεν κινδυνεύετε από καρκίνο του στόματος, από το να πέσουν τα δόντια σας και πόσα άλλα.


Πλέον από το προφανές τρεις ακόμη παράγοντες εκτοξεύουν τα οφέλη που προκύπτουν από την χρήση σακιδίων νικοτίνης και αυτοί είναι :

  1. Χρήση οπουδήποτε και οποιαδήποτε ώρα, διακριτικά και καθαρά.
  2. Κάθε σακίδιο νικοτίνης είναι ένα ταξίδι γευστικής εμπειρίας.
  3. Η ικανοποίηση που προκαλεί είναι τόση ώστε να μην δημιουργείται η ανάγκη συχνής χρήσης.
1
5.00 

Καλάθι

Μετάβαση στο περιεχόμενο